Target Holding - Big Data, Small answers 

Target Holding biedt innovatieve oplossingen voor data- opslag, -analyse, -verwerking en -archivering. Target Holding is gespecialiseerd in het verzamelen van gegevens uit heterogene bronnen, verrijking van de verzamelde gegevens door middel van machine learning, kunstmatige intelligentie en patroonherkenning om vervolgens deze data te visualiseren en resultaten te presenteren.

Vandaag de dag wordt overal data gegenereerd. Technologieën die door Target ontwikkeld zijn daarom niet meer weg te denken uit de digitale wereld. Target Holding levert diensten in een breed spectrum aan branches zoals de muziek-, energie-, gezondheidszorg-, overheid-, werving- en selectie sector.

Target Holding is ISO 27001 gecertificeerd waarmee het bedrijf bij uitstek een geschikte partner is voor opslag en analyse van de privacygevoelige aardbevingsdata.

Target Holding is zeer actief betrokken bij het OSSG, omdat het bedrijf gelooft dat het met deze samenwerking recht doet aan haar Groningse oorsprong. Daarnaast is Target ervan overtuigd dat er bij de Groningse bedrijven ruim voldoende kennis voorhanden is om zélf het bevingenprobleem in kaart te brengen en te begrijpen.

 

Wil je meer weten? Bekijk de website van Target Holding: 

http://www.target-holding.nl